Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Vijzels voor de

vijzels auger torque

VemaTec is exclusieve importeur in de Benelux van diverse uitrustingsstukken van Auger Torque, waaronder vijzels. Met een vijzel aan uw boormotor kunt u gemakkelijk en snel gaten boren in de grond. Auger Torque ontwerpt en produceert al decennialang vijzels van de beste kwaliteit, waardoor het assortiment veelzijdig, efficiënt en betrouwbaar is.

Wilt u meer informatie over onze vijzels? Bel ons: +32 (0)54 338 111

Op zoek naar een vijzel voor uw machine?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bekijk hier de Auger Torque vijzel brochure >

De vijzels van Auger Torque zijn geschikt voor verreikers, graafmachines, autolaadkranen en schrankladers. Dus of het nu gaat om hekwerk, palen of funderingsvoeten, met een vijzel van Auger Torque kunt u elke klus aan. U profiteert van een breed assortiment. De Auger Torque vijzels zijn namelijk geschikt om breedtes van 100 millimeter tot maar liefst 2,4 meter en een diepte tot wel 12 meter.

Soorten vijzels: Earth, heavy duty en rock duty

Alle vijzels van Auger Torque zijn gemaakt van het beste staal en zijn voorzien van veel functies die ervoor zorgen dat u efficiënter te werk gaat.

Wanneer u een vijzel wil kiezen voor uw boormotor, is het belangrijk om te weten welke doorsnede u wilt. Daarnaast is het belangrijk om te weten in wat voor soort grond u gaat boren. Hiermee kunt u namelijk de tanden van de vijzels bepalen. Er zijn drie opties:

  • Een zachte ondergrond (zonder stenen): Hiervoor kunt u de “Earth” vijzels het beste gebruiken.
  • Een medium harde ondergrond (met hier en daar wat stenen): Hiervoor kunt u de “Heavy Duty” vijzels het beste gebruiken.
  • Een harde ondergrond (met veel stenen): Hiervoor kunt u het beste de “Rock Duty” boormotor gebruiken. Deze vijzels zijn het meest efficiënt wanneer er een hogere neerwaartse druk kan worden gezet

Tanden vergrendelsysteem “Shock Lock”

Bij de Earth en Heavy duty vijzels wordt het “Shock Lock” vergrendelsysteem toegepast. Het Shock Lock systeem zorgt ervoor dat u geen tanden verliest. De schokslotpen en het rubber in de unieke shock lock tandhouders zorgen ervoor dat uw vijzeltanden veilig op hun plaats worden vergrendeld en worden beschermd tegen schokbreuken. Daarnaast is het ook eenvoudig om de versleten tanden te vervangen, u hoeft enkel de oude pin eruit te slaan met een standaard pendrijver en de tand glijdt gemakkelijk uit de houder.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk