Vema Tec grijper met logo 2
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Uitrustingsstukken voor Airman graafmachines

Uitrustingsstukken voor Airman graafmachines

De producten van Airman vallen onder Hokuetsu Industries. Dit bedrijf is al sinds 1938 fabrikant van luchtcompressoren. Betrouwbaarheid en originaliteit zijn kenmerkend voor de producten van Airman. Voorbeelden van producten zijn hoogwerkers en minigraafmachines. Het merk heeft meerdere records behaald met de energie-innovatie van ‘Clean Air’ als een veilige en milieuvriendelijke energiebron.

Airman staat bekend om hun milieuvriendelijkheid. Op deze manier proberen ze het energieverbruik voor de volgende generatie te minimaliseren en daarmee ook de bedrijfswaarde te verbeteren. Kortom, ze blijven bijdragen aan het leveren van belangrijke waardes in de samenleving en de industrie, zowel in binnen- en buitenland. Airman blijft ontwikkelen, aanpassen en uitdagen.

Aan uw Airman machine kunt u verschillende uitrustingsstukken hangen. Voorbeelden zijn graafbakken, rippers en sloophamers. Bent u op zoek naar een uitrustingsstuk voor uw machine? Bij VemaTec beschikken we over een ruim assortiment aan verschillende soorten uitrustingsstukken.

Aanbouwdelen voor jouw Airman graafmachine/minigraver

Op de webshop van VemaTec kunt u gemakkelijk en snel de juiste aanbouwdelen voor uw machine bestellen. Selecteer het gewenste product via de menubalk of via de zoekbalk bovenin de pagina. Met behulp van verschillende filters kunt u het juiste product voor uw machine vinden. Bij VemaTec profiteert u van een snelle levering en de beste kwaliteit producten.

Heeft u nog vragen over onze aanbouwof wilt u vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk