Vema Tec grijper met logo 2
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Caterpillar graafmachines

Caterpillar (CAT) is opgericht in 1925 in Amerika en is uitgegroeid tot een veelzijdig merk dat wereldwijd zichtbaar is. Het bedrijf ontwerpt en bouwt vooral zware machines voor de weg- en waterbouw en mijnbouw. De graafmachines van Caterpillar leveren topprestaties en uitstekende brandstofzuinigheid, ongeacht welk werk er wordt uitgevoerd.

Caterpillar staat voor duurzaamheid en innovatie en heeft focus op de lange termijn. Ze hebben een lange geschiedenis van innovatie en het gebruik van toonaangevende technologie. Hiermee kunnen ze altijd oplossingen bieden voor hun klanten. Denk hierbij aan de bouw van ziekenhuizen, scholen en wegen. De machines van Caterpillar hebben de toegankelijkheid van de mens en de infrastructuur een stuk groter gemaakt.

U kunt verschillende uitrustingsstukken aan uw Caterpillar machine hangen, zoals een graafbak, ripper of grondboor. Op zoek naar een uitrustingsstuk? Dan bent u bij VemaTec aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten uitrustingsstukken. Hiermee kunt u uw werkzaamheden nog beter uitvoeren.

Op de VemaTec webshop kunt u gemakkelijk en snel aanbouwdelen voor uw machine zoeken en vinden. Selecteer het product wat u zoekt via de menubalk of via de zoekbalk bovenin de pagina. Vervolgens kunt u door middel van de filters het juiste product voor uw machine vinden en gemakkelijk bestellen. Profiteer van een snelle levering en de beste kwaliteit producten.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze aanbou? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen