Vema Tec grijper met logo 2
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Hitachi graafmachines

Uitrustingsstukken voor Hitachi graafmachines


In 1910 begon de Japanner Namihei Odeira een winkel gericht op de kopermijnindustrie. Toen der tijd focuste deze eenmanszaak zich op elektrische onderdelen. Deze passie is uitgegroeid tot Hitachi, een van de grootste bedrijven ter wereld. Hitachi Group opereert op dit moment wereldwijd waarbij de productie van bouwmachines slechts maar een klein onderdeel van de bedrijfsactiviteiten omvat.

Hitachi is de enige fabrikant van grondverzetmachines die in Nederland produceert, namelijk in Oosterhout en in Amsterdam. Hitachi produceert onder andere dumptrucks, graafmachines en wielladers.

U kunt verschillende uitrustingsstukken aan uw Hitachi machine hangen, zoals een graafbak, schuifbord of sloophamer. Bent u op zoek naar een uitrustingsstuk? Dan bent u bij VemaTec aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten uitrustingsstukken.

Op de VemaTec webshop kunt u gemakkelijk en snel aanbouwdelen voor uw machine bestellen. Selecteer het gewenste product via de menubalk of via de zoekbalk bovenin de pagina. Vervolgens kunt u door middel van de verschillende filters het juiste product voor uw machine selecteren en gemakkelijk bestellen. Bij VemaTec profiteert u van een snelle levering en de beste kwaliteit producten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over one aan? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen