Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Uitrustingsstukken voor IHI graafmachines

Uitrustingsstukken voor IHI graafmachines


Op het moment dat IHI Construction Machinery werd opgericht in 1952, was het bedrijf vooral bezig met het maken van mini-graafmachines en rupsdumpers. Het bedrijf is nu uitgegroeid tot een grote speler in de markt van de bouwsector en is ook bekend om zijn rupshijskranen, telescoopkranen en torenkranen. IHI Contstruction Machinery is in 2017 overgenomen door Kato Works.

U kunt diverse uitrustingsstukken hangen aan uw IHI graafmachine, zoals een banaanbak, slotenbak, sloop-sorteergrijper of sloophamer. Bent u op zoek naar een nieuw uitrustingsstuk voor uw IHI machine? Bij VemaTec bent u aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het eenvoudig vinden van een nieuw uitrustingsstuk voor uw machine. VemaTec beschikt over een ruim assortiment van verschillende soorten uitrustingsstukken, waarmee u uw werk nóg beter kunt uitvoeren.

Aanbouwdelen voor jouw IHI graafmachine/minigraver

Om op zoek te gaan naar uw product, selecteert u het product via de menubalk, of u typt het in de zoekbalk in. Daarna kunt u met filters specifieker en sneller op zoek gaan, en vindt u het aanbouwdeel wat met zekerheid op uw machine past. Vervolgens kunt u het product gemakkelijk bestellen. Bij VemaTec profiteert u altijd van de beste kwaliteit producten en een snelle levering op jouw aanbouwdelen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk