Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Kobelco graafmachines

Uitrustingsstukken voor Kobelco graafmachines


Op 1 september 1905 is Kobelco opgericht. In 1930 bouwden ze de eerste bouwmachine van Japan. Vanaf dat moment werd de weg vrijgemaakt voor Kobelco om zijn machines nog verder te produceren en ontwikkelen. Kobelco is onder andere bekend door het ontwikkelen van mini-graafmachines, hydraulische graafmachines en rupskranen. Het merk zet zich in voor innovatie en staat bekend om zijn ijzersterke prestaties.

Kobelco maakt gebruik van hypermoderne fabrieken in Japan, waar alle machines met de hand ontwikkeld en gebouwd worden. Dit draagt bij aan het onderzoek en de ontwikkeling van de Kobelco graafmachines. Één Kobelco machine staat zelfs in het Guinness Book of World Records van 2006 voor het ontwikkelen van ’s werelds grootste machine, die maar liefst 65 meter hoog is.

VemaTec uitrustingsstukken zijn geschikt voor diverse soorten Kobelco graafmachines. Zo kunt u graafbakken, grijpers of grondboren aan de machine hangen. Wilt u een nieuw uitrustingsstuk voor uw Kobelco graafmachine? Kijk dan eens in onze webshop! We hebben een ruim assortiment aan graafmachines voor diverse soorten machines, dus ook voor uw Kobelco machine.

Op de webshop kunt u eenvoudig aanbouwdelen vinden voor uw Kobelco machine. Via de menubalk of zoekbalk vindt u het juiste product. Vervolgens kunt u met de filters filteren op uw merk en type, waardoor u sneller bij het product uitkomt wat op uw machine past. VemaTec producten zijn van de beste kwaliteit. Bovendien profiteert u van een snelle levering.

Wilt u meer informatie over onze aanbouwdelen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen