Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Takeuchi graafmachines

Uitrustingsstukken voor Takeuchi graafmachines


Takeuchi is opgericht door Mr. Akio Takeuchi in 1963. Destijds een ware pionier in de sector van compacte grondverzetmachines. Tegenwoordig is Takeuchi een wereldwijde innovatieve speler. Het machine assortiment van Takeuchi Benelux is zeer veelzijdig. Het assortiment gaat van de kleinste minigraver, een TB210R, tot de enorm krachtige TB2150. Naast graafmachines bestaat het assortiment ook uit schrankladers en rupsdumpers.

De toewijding om nieuwe ideeën en technologieën op de markt te brengen is ongeëvenaard. Om innovatieve producten te blijven ontwikkelen wordt er gebruik gemaakt van de waardevolle feedback die de dealers en importeurs ontvangen van de eindgebruikers. Zo kunnen bestaande producten verbeterd en nieuwe producten ontwikkeld worden om uiteindelijk nog beter aan de behoefte van de machinegebruikers te voldoen.

Er zijn veel verschillende uitrustingsstukken die u aan uw Takeuchi kunt laten hangen. Neem eens een kijkje op onze site, Vematec. We hebben veel verschillende uitrustingsstukken voor aan uw Takeuchi. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een slotenbak, bomengrijper of ripper? Deze kunt u allemaal direct bestellen op de VemaTec webshop.

Op de website van Vematec kunt u gemakkelijk filteren op het merk en type van uw machine en u heeft zo het goede aanbouwdeel gevonden. Vervolgens plaatst u het product in de winkelmand. Bestelt u voor 15:00 uur op een werkdag? Dan wordt uw product vandaag nog verzonden. Bestelt u in het weekend of na 15:00 uur? Dan verzenden wij de aanbouwdelen de eerstvolgende werkdag.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen