Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Terex graafmachines

Uitrustingsstukken voor Terex graafmachines

In 1933 richtte de gebroeders Armington de Euclid Company op. Het succes in het bouwen en ontwerpen van trekkers trok een tijdje later de aandacht van General Motors. Dit bedrijf kocht in 1953 dan ook Euclid. In 1970 kreeg dit de naam Terex, wat “koning” en “aarde” betekent. Tijdens de ontwikkeling van Terex heeft het bedrijf een aantal significante zware machines ontwikkeld. Zo heeft het bedrijf ’s werelds eerste twin-powered bulldozer en eerste off-road truck geproduceerd.

De Amerikaanse Terex is een merk voor het produceren van machines voor het behandelen, tillen en verplaatsen van zwaar materiaal. Dit zijn vooral hijskranen, hoogwerkers en grondverzetmachines (graafmachines), die vooral worden geproduceerd voor de bouw, bijvoorbeeld in de infrastructuur of de mijnbouw.

Heeft u een Terex graafmachine en bent u op zoek naar een nieuw uitrustingsstuk hiervoor? Dan kunt u bij VemaTec terecht! Op deze VemaTec website kunt u eenvoudig en snel het juiste uitrustingsstuk voor uw machine vinden én bestellen. Dat kan direct via onze webshop, of door een offerte aan te vragen. Via de menubalk hierboven gaat u op zoek naar het product wat u wilt bestellen. Via de filter in de shop vindt u het product wat aan uw Terex graafmachine past gemakkelijk.

VemaTec heeft al zo’n 65 jaar ervaring. Hierdoor profiteert u altijd van topkwaliteit aanbouwdelen. Daarnaast garanderen we een snelle levering en scherpe prijzen. Met de merken die we op deze website aanbieden, zoals Auger Torque en Cazo, bent u hier allemaal van verzekerd.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen