Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Woordenboek

We tonen veel verschillende uitrustingsstukken op de VemaTec webshop. Het kan voorkomen dat u woorden tegenkomt waar u nog niet bekend mee bent. Daarom leggen we in dit woordenboek precies uit wat deze termen betekenen. Klik op een term hieronder en de betekenis ervan verschijnt.

Een aanbouwdeel is een verzamelnaam voor alles wat je aan een graafmachine kunt hangen. Het is een synoniem van het woord uitrustingsstuk. Er zijn verschillende soorten aanbouwdelen, zoals bakken, sloop-sorteergrijpers en sloophamers. Deze producten kun je allemaal op onze webshop vinden.

bakken

Een bak kunt u monteren aan uw graafmachine. Met een bak aan uw machine kunt u gemakkelijk grond uitgraven en verplaatsen. Op de VemaTec webshop kunt u terecht voor dieplepelbakken, puinbakken, slotenbakken, kantelbakken en banaanbakken.

We vertellen u meer over deze producten op de pagina over bakken.

grondboren

Met een grondboor aan uw graafmachine boort u gemakkelijk gaten in de grond. VemaTec levert de grondboren van het merk Auger Torque. Wij zijn exclusieve importeur van de uitrustingsstukken van Auger Torque in de Benelux, zo ook van de grondboren. We leveren boormotoren, kopplaten, vijzels en verlengstukken voor vijzels. Daarnaast leveren we ook stobbenboren, betonmolens, waterpasinstrumenten, koppelmeters en houtsplijters.

Lees meer over deze producten op de pagina over grondboren.

heggenschaar

U kunt op de VemaTec shop direct heggenscharen of verlengstukken voor heggenscharen bestellen. Deze zijn van het topmerk Auger Torque. Met een heggenschaar aan uw machine heeft u een langer maaibereik, waardoor u gemakkelijk bij moeilijk bereikbare struiken, diepe hagen en hoge bomen komt.

Op de pagina's over heggenscharen en verlengstukken voor heggenscharen leest u meer informatie over deze producten.

CW Ophanging

De CW ophanging van Verachtert is het type snelwissel wat wordt gebruikt op de VemaTec webshop. CW staat voor Connect’o’maat en is de maat die de gaten van de snelwissel heeft. De CW’s die de Verachtert snelwissel heeft zijn: Wij gebruiken het Verachtert snelwisselsysteem voor CW00, CW05, CW10, CW20, CW20S, CW30, CW30S, CW40, CW40S, CW45, CW45S, CW55, CW55S, CW70 en CW100.

Op de pagina over het CW snelwisselsysteem van Verachtert leest u meer hierover.

palletsets

Met een palletframe aan uw graafmachine kunt u eenvoudig pallets of andere materialen oppakken en verplaatsen naar een andere plek. U kunt direct palletframes inclusief lepels bestellen in onze webshop. Voor palletlepels kunt u het contactformulier invullen die op de pagina over palletlepels staat.

U vindt meer informatie over palletframes en palletlepels op de pagina's over de producten.

ripper

Rippers worden gebruikt om harde materialen los te halen, zoals struiken, stronken, wortels of harde ondergrond. Daarnaast worden rippers ook gebruikt bij het verwijderen van een bovenste laag stoep of asfalt. VemaTec levert rippers, wortelmessen, tuindersharken en rooirieken.

Meer informatie over deze producten vindt u op de pagina over rippers.

schuifbord

Schuifborden worden gebruikt om ondergronden af te vegen zonder deze te beschadigen. VemaTec levert schuifborden voor graafmachines in verschillende maten en met verschillende ophangingen.

VemaTec schuifborden bestelt u direct in onze shop.

slijtmateriaal

Slijtmaterialen zijn producten die ervoor zorgen dat uw uitrustingsstukken langer meegaan. U kunt ze monteren op uw uitrustingsstuk. In de VemaTec shop kunt u terecht voor slijtstrippen, moedermessen, voorzetmessen, onderschroefmessen, wigadapterplaten en hamerstoeloren.

Lees meer over deze producten op de pagina over slijtmateriaal.

sloophamer

Met een sloophamer aan uw graafmachine breekt u eenvoudig harde objecten, zoals betonnen vloeren of muren. VemaTec levert zowel sloophamers als beitels. Sloophamers kunt u direct bestellen op onze shop, voor beitels kunt u gemakkelijk een contactformulier invullen. In het VemaTec assortiment zitten puntbeitels, platte beitels, spadebeitels en palenbeitels.

Lees meer over sloophamers en beitels op de pagina's over deze producten.

sloop-sorteergrijper

Een sloop-sorteeergrijper aan een graafmachine wordt vooral ingezet bij sloop- of recyclingwerkzaamheden. Met een grijper pakt u puin gemakkelijk op om het vervolgens te verplaatsen. VemaTec levert sloop-sorteergrijpers en bomengrijpers. Deze worden vooral ingezet voor het sorteren van schroot, weg- en waterbouw, afvalrecycling en het rooien van bomen.

De sloop-sorteergrijpers en bomengrijpers van VemaTec zijn leverbaar met en zonder draaikrans. Lees meer over deze producten op de pagina over grijpers.

Snelwissel

Met een snelwissel kunt u een uitrustingsstuk aan een machine koppelen. Een snelwissel maakt het gemakkelijk om uitrustingsstukken snel van elkaar te wisselen. Op de VemaTec website vindt u snelwissels van het merk Verachtert. We leveren deze in verschillende CW’s (Connect’o’maat). U kunt ook bij ons terecht voor koppelstukken.

Op de pagina's over snelwissels en koppelstukken vertellen we u meer over deze producten.

Een uitrustingsstuk is de verzamelnaam van alles wat je aan de giek van een graafmachine kan hangen. Voorbeelden van uitrustingsstukken zijn bakken, sloophamers, rippers en sloop-sorteergrijpers. Een synoniem voor uitrustingsstuk is aanbouwdeel. Diverse uitrustingsstukken kun je op de VemaTec website vinden.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker