Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Betalen

Je kunt op verschillende manieren betalen op de VemaTec shop. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

iDEAL

iDeal

Met iDeal kun je gemakkelijk, veilig en vertrouwd jouw online bestelling betalen. Het systeem van iDeal zorgt ervoor dat jouw online aankoop direct gekoppeld wordt aan jouw internetbankierprogramma. Daarnaast betaal je in de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Je betaalt dus zoals je gewend bent. Dat maakt het online shoppen snel, gemakkelijk en veilig.

VISA

VISA

Bij deze betaalmethode betaal je met je VISA creditcard. Je vult je naam in zoals hij op de creditcard staat, het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode. Deze vind je op de achterkant van je kaart. Na het invullen en versturen van deze gegevens wordt je betaling verwerkt. Zodra de betaling door VISA is goedgekeurd wordt de bestelling direct verwerkt.

MasterCard

MasterCard

Met de betaalmethode Mastercard betaal je met je Mastercard creditcard. Je vult de naam in zoals deze op de creditcard staat, net als het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode (CVC). De betaling wordt goedgekeurd en daarna wordt de bestelling direct verwerkt.

PayPal

PayPal

Met PayPal kun je gemakkelijk, snel en veilig online geld overmaken. Om te betalen is enkel een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen worden gedaan vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld wat op je PayPal-rekening staat.

SOFORT

SOFORT

De betaalmethode SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking, hoef je bij SOFORT alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Het voordeel van deze betalingsmethode is dus dat er geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker