Vema Tec grijper
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Hoe koppel ik uitrustingsstukken aan mijn graafmachine?

Als je ooit hebt gewerkt met graafmachines, ben je waarschijnlijk bekend met de verschillende uitrustingsstukken die nodig zijn voor specifieke taken, zoals het graven van sleuven of het breken van beton. Om schade te voorkomen is het belangrijk dat het koppelen van deze uitrustingsstukken op de juiste manier gebeurt. In deze blog gaan we je uitleggen hoe het koppelen van uitrustingsstukken met graafmachines werkt met behulp van verschillende video’s.


Een graafbak aan mijn machine koppelen

Vanuit onze webshop bieden wij een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige puinbakken, banaanbakken, slotenbakken en graafbakken aan. Met deze bakken kun je gemakkelijk grond uitgraven en verplaatsen. Wil je weten hoe je deze bakken aan je graafmachine koppelt? Bekijk dan de video hieronder:

Een sloophamer aan mijn machine koppelen

Sloophamers bieden een gemakkelijke manier om harde materialen, zoals muren of beton, te slopen of te breken wanneer deze gekoppeld zijn aan graafmachines. We hebben een verscheidenheid aan sloophamers voor verschillende klussen, die direct op onze webshop verkrijgbaar zijn. Wil je weten hoe je jouw sloophamer koppelt? Bekijk de video hieronder:


Een sloop-sorteergrijper aan mijn machine koppelen

VemaTec biedt een gevarieerd assortiment topkwaliteit sloop-sorteergrijpers en bomengrijpers die geschikt zijn voor gebruik met graafmachines. Deze grijpers worden vooral gebruikt voor sloop- en recyclingwerkzaamheden zoals het sorteren van schroot, afvalrecycling, weg- en waterbouw of bij het rooien van bomen. In de video hieronder kunt u zien hoe u de sloop-sorteergrijper aan de graafmachine koppelt:


Een snelwissel aan mijn machine koppelen

We bieden een breed assortiment aan snelwissels van Verachtert en VemaTec voor het koppelen van machines met uitrustingsstukken. Met deze snelwissels is het gemakkelijk om uitrustingsstukken te vervangen. We hebben zowel mechanische als hydraulische snelwissels. Bekijk de video hieronder om te zien hoe je een snelwissel aan je graafmachine koppelt:


Heb je nog vragen na het bekijken van de video’s? Of heb je een andere vraag? Dan kun altijd contact met ons opnemen.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker