Header Cazo
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Uitrustingsstukken van Cazo

Sinds 2021 leveren we ook sloop-sorteergrijpers van het merk Cazo. Cazo grijpers zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal. Daarnaast hebben de grijpers een ingebouwde krachtige rotator en compact ontwerp, waarmee ze hoog scoren op duurzaamheid en belasting/remvermogen. Dit maakt het mogelijk om je werk efficiënter uit te voeren.

Het “fixed cilinder” principe

Alle grijpers van Cazo zijn voorzien van een “fixed cilinder” principe. Dit betekent dat de cilinder van de grijper zijn kracht overbrengt op de andere schaal via een trekstang. Hierdoor is de grijper compacter gebouwd en is er minder kans op interne hydraulische lekkage.

Cazo sloop-sorteergrijpers

Cazo grijpers hebben een breed assortiment en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We streven er altijd naar om voor ieder merk en type machine een passend uitrustingsstuk te ontwikkelen. Met de grijpers van Cazo op de VemaTec webshop creëren we een aanbod voor iedereen.

De sloop-sorteergrijpers van Cazo zijn uitgerust met 1, 2 of meer hydromotoren. Dit is afhankelijk van de grootte van de grijper. Daarnaast is er een lage opbouwhoogte. De scharnierpunten zijn afgedicht met stofafdichtingen, waardoor er niet snel vuil in terecht kan komen.

Cazo uitrustingsstuk


Waarom kiezen voor Cazo?

✔ Compact ontwerp
✔ Krachtige rotator
✔ Uitstekende kwaliteit aanbouwdelen
✔ Scherpe prijs

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk