Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Garantie

Wij geloven sterk in de kwaliteit van de producten die op de VemaTec shop worden verkocht. De fabrieken van alle merken voldoen aan de OEM specificaties. Daarnaast beschikken we over een R&D afdeling en de meest innovatieve productiemethoden, waardoor je altijd verzekerd bent van uitrustingsstukken van de beste kwaliteit.

Omdat door het veelvuldige gebruik onverhoopt toch iets stuk kan gaan aan een uitrustingsstuk, bieden wij standaard 1 jaar garantie voor al onze uitrustingsstukken, met uitzondering van de sloophamers en boormotoren. Bij de sloophamers bieden we standaard 2 jaar garantie, bij de boormotoren is de garantie zelfs 6 jaar.

Denk je dat je in aanmerking komt voor de garantie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Met zekerheid het juiste product voor jouw machine

Door de slimme zoekmethoden op de VemaTec webshop kunnen we je garanderen dat de idie jij bestelt, op je machine passen, mits je de filters op de juiste manier invult.

De filters op onze shop zorgen er namelijk voor dat je kunt filteren op bepaalde specificaties, waaronder het merk en type. Wanneer je deze filter invult, kom je altijd bij het juiste product voor jouw machine uit.

Is er onverhoopt toch iets mis met de producten of blijken ze toch niet te passen? Neem dan contact met ons op. Wanneer je bestelde product toch niet blijkt te passen staat het je natuurlijk vrij om ze conform de retourvoorwaarden terug te sturen en je geld terug te ontvangen.

Ook wanneer er andere problemen zijn met de aanbouwdelen die je hebt besteld horen we dat graag. We gaan altijd in gesprek om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen en horen graag je feedback. VemaTec staat voor kwaliteit, ook als het om service gaat.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker