Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Boormotoren voor de

We leveren diverse soorten boormotoren van het topmerk Auger Torque. VemaTec is de exclusieve importeur voor de uitrustingsstukken van Auger Torque in de Benelux. Een boormotor met een vijzel wordt gebruikt om gaten in de grond te boren, voor onder andere het plaatsen van hekwerk, bomen, palen of fundering. Een boormotor hangt met een kopplaat aan de snelwissel. Aan de kopplaat hangt een kruisstuk en daar hangt de motor aan. Hierdoor kunnen de boor en de vijzel vrij bewegen.

Wil je meer informatie over onze boormotoren? Bel ons: +31 (0)88 20 25 123

Op zoek naar een boormotor voor jouw machine?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de voordelen van de Auger Torque boormotor >

Auger Torque boormotoren zijn geschikt voor graafmachines, schrankladers, kranen, graaf-laadcombinaties, verreikers en autolaadkranen. Door het brede assortiment hebben we altijd wel iets wat bij jouw machine en jouw werkzaamheden past. Auger Torque boormotoren zijn namelijk geschikt voor graafmachines tussen de 0,75 en 50 ton.

Boormotoren van de beste kwaliteit

Alle vijzels van Auger Torque zijn gemaakt van het beste staal en zijn voorzien van veel functies die ervoor zorgen dat je efficiënter te werk gaat. Door samen te werken met en te luisteren naar machinisten in het veld heeft Auger Torque de perfecte pitch ontworpen, waardoor hij snijdt met maximale efficiëntie en waardoor het afval op de boor blijft liggen wanneer je hem uit het gat haalt.

Veiliger werken met de “Non-Dislodgement Shaft”

De boormotoren van Auger Torque hebben één erg uniek aspect: de “Non-Dislodgement Shaft”. Dit is een aandrijfas die uit één stuk van boven naar beneden wordt gemonteerd en in de behuizing van de grondboor wordt vergrendeld. Dit zorgt ervoor dat de boormotor nooit uit de motor kan vallen. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving, zowel voor de operator als voor de omringende medewerkers.

7 tips voor het werken met een boormotor aan je graafmachine

Voor de levensduur van je boormotor is belangrijk dat je goed met je uitrustingsstuk omgaat. In deze video geven we je 7 tips voor het werken met een boormotor aan je graafmachine.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk