Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Vijzels voor de

auger torque vijzels

VemaTec is exclusieve importeur in de Benelux van diverse uitrustingsstukken van Auger Torque, waaronder vijzels. Met een vijzel aan je boormotor kun je gemakkelijk en snel gaten boren in de grond. Auger Torque ontwerpt en produceert al decennialang vijzels van de beste kwaliteit, waardoor het assortiment veelzijdig, efficiënt en betrouwbaar is.

Wil je meer informatie over onze vijzels? Bel ons: +31 (0)88 20 25 123

Op zoek naar een vijzel voor jouw machine?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk hier de Auger Torque vijzel brochure >

De vijzels van Auger Torque zijn geschikt voor verreikers, graafmachines, autolaadkranen en schrankladers. Dus of het nu gaat om hekwerk, palen of funderingsvoeten, met een vijzel van Auger Torque kun je elke klus aan. Je profiteert van een breed assortiment. De Auger Torque vijzels zijn namelijk geschikt om breedtes van 100 millimeter tot maar liefst 2,4 meter en een diepte tot wel 12 meter.

Soorten vijzels: Earth, heavy duty en rock duty

Alle vijzels van Auger Torque zijn gemaakt van het beste staal en zijn voorzien van veel functies die ervoor zorgen dat je efficiënter te werk gaat.

Wanneer je een vijzel wil kiezen voor je boormotor, is het belangrijk om te weten welke doorsnede je wilt. Daarnaast is het belangrijk om te weten in wat voor soort grond je gaat boren. Hiermee kun je namelijk de tanden van de vijzels bepalen. Er zijn drie opties:

  • Een zachte ondergrond (zonder stenen): Hiervoor kun je de “Earth” vijzels het beste gebruiken.
  • Een medium harde ondergrond (met hier en daar wat stenen): Hiervoor kun je de “Heavy Duty” vijzels het beste gebruiken.
  • Een harde ondergrond (met veel stenen): Hiervoor kun je het beste de “Rock Duty” boormotor gebruiken. Deze vijzels zijn het meest efficiënt wanneer er een hogere neerwaartse druk kan worden gezet.

Tanden vergrendelsysteem “Shock Lock”

Bij de Earth en Heavy duty vijzels wordt het “Shock Lock” vergrendelsysteem toegepast. Het Shock Lock systeem zorgt ervoor dat je geen tanden verliest. De schokslotpen en het rubber in de unieke shock lock tandhouders zorgen ervoor dat je vijzeltanden veilig op hun plaats worden vergrendeld en worden beschermd tegen schokbreuken. Daarnaast is het ook eenvoudig om de versleten tanden te vervangen, je hoeft enkel de oude pin eruit te slaan met een standaard pendrijver en de tand glijdt gemakkelijk uit de houder.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk