Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Mijn merk en type machine staat niet in de lijst

Zie je het merk en type van jouw machine niet in de lijst staan? Dan is de kans groot dat we niet met zekerheid weten welke uitrustingsstukken op jouw machine passen. Toch kunnen we je dan helpen. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Op de VemaTec webshop bieden we uitrustingsstukken aan van verschillende merken voor machines van zoveel mogelijk merken & types. Door onze jarenlange ervaring hebben we goed in kaart weten te brengen welke uitrustingsstukken op welke machine passen. We hebben een database ontwikkeld met gewichten van machines en deze gekoppeld aan de uitrustingsstukken op onze webshop.

Toch kan het voorkomen dat we jouw merk en type machine (nog) niet aanbieden. De kans is groot dat we in die situatie niet weten welke uitrustingsstukken er op jouw machine passen. Maar met een beetje hulp komen we hier wel uit!

Dus, zie je je merk en type niet in de lijst staan? Neem dan vooral alsnog contact met ons op. Onze specialisten zoeken samen met jou naar het juiste product voor jouw machine.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker