Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Doosan graafmachines

Uitrustingsstukken voor Doosan graafmachines


Doosan is opgericht in Zuid-Korea in 1896. Het merk richt zich op het produceren en verkopen van algemene bouwmachines. Doosan richt zich vooral op de infrastructuur met wielladers, dumptrucks en graafmachines. Echter, het merk is niet gestart met de productie van graafmachines, maar in de bierindustrie en cosmetica-industrie. Pas in 1960 ging het bedrijf zich richten op de constructie en bouw industrie.

Tegenwoordig is Doosan de op zes na grootste leveranciers voor bouwmachines over de hele wereld. Deze ontwikkeling is vooral tot stand gekomen doordat het bedrijf het bekende merk Bobcat en diverse andere bedrijven heeft overgenomen.

Aan de Doosan graafmachines kun je diverse soorten uitrustingsstukken hangen, zoals een graafbak, sloophamer of boormotor. Ben je op zoek naar een uitrustingsstuk voor jouw Bobcat graafmachine? Neem dan eens een kijkje op de VemaTec website. Hier kun je terecht voor diverse soorten uitrustingsstukken van uitstekende kwaliteit. We hebben uitrustingsstukken van ons eigen merk VemaTec, maar ook Auger Torque, Esco en Cazo.

Op de website van VemaTec kun je gemakkelijk aanbouwdelen zoeken en bestellen. Daarnaast kun je voor diverse aanbouwdelen en onderdelen een offerte aanvragen. Onze specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen. Op de VemaTec website profiteer je van een uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen én een snelle levering. Met onze 65 jarige ervaring garanderen we uitrustingsstukken van topkwaliteit.

Wil je meer informatie over de aanbouwdelen, heb je een vraag of wil je advies? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen