Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor IHI graafmachines

Uitrustingsstukken voor IHI graafmachines


Op het moment dat IHI Construction Machinery werd opgericht in 1952, was het bedrijf vooral bezig met het maken van mini-graafmachines en rupsdumpers. Het bedrijf is nu uitgegroeid tot een grote speler in de markt van de bouwsector en is ook bekend om zijn rupshijskranen, telescoopkranen en torenkranen. IHI Contstruction Machinery is in 2017 overgenomen door Kato Works.

Je kunt diverse uitrustingsstukken hangen aan jouw IHI graafmachine, zoals een banaanbak, slotenbak, sloop-sorteergrijper of sloophamer. Ben je op zoek naar een nieuw uitrustingsstuk voor jouw IHI machine? Bij VemaTec ben je aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het eenvoudig vinden van een nieuw uitrustingsstuk voor je machine. VemaTec beschikt over een ruim assortiment van verschillende soorten uitrustingsstukken, waarmee je jouw werk nóg beter kunt uitvoeren.

Om op zoek te gaan naar jouw product, selecteer je het product via de menubalk, of typ je het in de zoekbalk in. Daarna kun je met filters specifieker en sneller op zoek gaan, en vind je het aanbouwdeel wat met zekerheid op jouw machine past. Vervolgens kun je het product gemakkelijk bestellen. Bij VemaTec profiteer je altijd van de beste kwaliteit producten en een snelle levering op jouw aanbouwdelen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen