Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Kobelco graafmachines

Uitrustingsstukken voor Kobelco graafmachines


Op 1 september 1905 is Kobelco opgericht. In 1930 bouwden ze de eerste bouwmachine van Japan. Vanaf dat moment werd de weg vrijgemaakt voor Kobelco om zijn machines nog verder te produceren en ontwikkelen. Kobelco is onder andere bekend door het ontwikkelen van mini-graafmachines, hydraulische graafmachines en rupskranen. Het merk zet zich in voor innovatie en staat bekend om zijn ijzersterke prestaties.

Kobelco maakt gebruik van hypermoderne fabrieken in Japan, waar alle machines met de hand ontwikkeld en gebouwd worden. Dit draagt bij aan het onderzoek en de ontwikkeling van de Kobelco graafmachines. Één Kobelco machine staat zelfs in het Guinness Book of World Records van 2006 voor het ontwikkelen van ’s werelds grootste machine, die maar liefst 65 meter hoog is.

VemaTec uitrustingsstukken zijn geschikt voor diverse soorten Kobelco graafmachines. Zo kun je graafbakken, grijpers of grondboren aan de machine hangen. Wil jij een nieuw uitrustingsstuk voor jouw Kobelco graafmachine? Kijk dan eens in onze webshop! We hebben een ruim assortiment aan graafmachines voor diverse soorten machines, dus ook voor jouw Kobelco machine.

Op de webshop kun je eenvoudig aanbouwdelen vinden voor jouw Kobelco machine. Via de menubalk of zoekbalk vind je het juiste product. Vervolgens kun je met de filters filteren op jouw merk en type, waardoor je sneller bij het product uitkomt wat op jouw machine past. VemaTec producten zijn van de beste kwaliteit. Bovendien profiteer je van een snelle levering.

Wil je meer informatie over onze aanbouwdelen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen