Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Komatsu graafmachines

Uitrustingsstukken voor Komatsu graafmachines


Komatsu werd opgericht door Takeuchi Mining Industry in 1917 om het producerende onderdeel te zijn voor bouwmachines en mijnvoorwerpen voor het gebruik in huis. Komatsu is vernoemd naar de Japanse stad. Na een aantal jaar, in 1921, werd het bedrijf gescheiden van Takeuchi Mining Industry en werd het een opzichzelfstaand merk. Vanaf toen ontwikkelde het bedrijf een tal van machines, waardoor ze momenteel niet meer uit de markt van graafmachines zijn weg te denken.

Komatsu blijft zich constant ontwikkelen. Hun kernwaarden zijn dan ook betrouwbaarheid en kwaliteit. Komatsu was dan ook het eerste merk dat een hydraulische graafmachine met een hybride systeem op de markt bracht. Door de jaren heen heeft Komatsu voortdurende investeringen in kerncapaciteiten en strategische acquisities gedaan, waardoor slimme, diverse mensen en geavanceerde technologieën verbonden werden met een gedeelde overtuiging dat partnerschappen de beste manier zijn op uitdagingen op te lossen.

De graafmachines van Komatsu zijn geschikt voor uitrustingsstukken die verkocht worden op deze VemaTec shop. Op onze webshop kun je terecht voor onder andere grijpers, wortelmessen, sloophamers en grondboren. Sommige aanbouwdelen kun je direct bestellen op onze webshop, voor andere aanbouwdelen kun je gemakkelijk een offerte aanvragen.

Via de menubalk of de zoekbalk ga je op zoek naar het uitrustingsstuk wat jij zoekt. Vervolgens kun je in de shop gemakkelijk filteren om het juiste product voor jouw machine te vinden, of je kunt een offerte aanvragen. Bij VemaTec profiteer je van een snelle levering én een uitstekende kwaliteit aan producten.

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen