Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Sunward graafmachines

Uitrustingsstukken voor Sunward graafmachines

In 1999 is Sunward opgericht door He Qinghua in China. Voorheen werd dit bedrijf Unward Equipment Group genoemd. Sunward heeft een breed assortiment dat bestaat uit mini-, midi- en grote graafmachines van 1 tot zelfs 90 ton. Deze machines zijn ontwikkeld voor bouw- en landbouw werkzaamheden. De minigravers van Sunward beschikken over een Japanse motor van het merk Yanmar. Op dit moment worden de producten van Sunward geëxporteerd naar meer dan 100 verschillende landen.

De grote machines van Sunward zijn ontwikkeld voor werkzaamheden die te maken hebben met zware omstandigheden. De graafmachines kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor zware taken in de bouw en mijnbouw.

Je kunt verschillende uitrustingsstukken aan jouw Sunward graafmachine hangen, zoals een graafbak, palletframe of grondboor. Ben je op zoek naar een uitrustingsstuk? Dan ben je bij VemaTec aan het goede adres! Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten uitrustingsstukken. Hiermee kun je jouw werkzaamheden nog beter uitvoeren.

Op de VemaTec webshop kun je gemakkelijk en snel aanbouwdelen voor jouw Sunward machine zoeken en bestellen. Selecteer het product waar je naar op zoek bent via de menubalk of via de zoekbalk bovenin de pagina. Vervolgens kun je met behulp van de filters het juiste product voor jouw machine vinden en gemakkelijk bestellen. Profiteer van een snelle levering en de beste kwaliteit producten.

Wil je meer informatie over onze aanbouwdelen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)365 229 955
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)54 338 111
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen