Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Woordenboek

We tonen veel verschillende uitrustingsstukken/aanbouwdelen op de VemaTec webshop. Het kan voorkomen dat je op de woorden tegenkomt waar je nog niet bekend mee bent. Daarom leggen we in dit woordenboek precies uit wat deze termen betekenen. Klik op een term hieronder en de betekenis ervan verschijnt.

Een aanbouwdeel is een verzamelnaam voor alles wat je aan een graafmachine kunt hangen. Het is een synoniem van het woord uitrustingsstuk. Er zijn verschillende soorten aanbouwdelen, zoals bakken, sloop-sorteergrijpers en sloophamers. Deze producten kun je allemaal op onze webshop vinden.

bakken

Een bak kun je monteren aan je graafmachine. Met een bak aan je machine kun je gemakkelijk grond uitgraven en verplaatsen. Op de VemaTec webshop kun je terecht voor dieplepelbakken, puinbakken, slotenbakken, kantelbakken en banaanbakken.

We vertellen je meer over deze producten op de pagina over bakken.

grondboren

Met een grondboor aan je graafmachine boor je gemakkelijk gaten in de grond. VemaTec levert de grondboren van het merk Auger Torque. Wij zijn exclusieve importeur van de uitrustingsstukken van Auger Torque in de Benelux, zo ook van de grondboren. We leveren boormotoren, kopplaten, vijzels en verlengstukken voor vijzels. Daarnaast leveren we ook stobbenboren, betonmolens, waterpasinstrumenten, koppelmeters en houtsplijters.

Lees meer over deze producten op de pagina over grondboren.

heggenschaar

Je kunt op de VemaTec shop direct heggenscharen of verlengstukken voor heggenscharen bestellen. Deze zijn van het topmerk Auger Torque. Met een heggenschaar aan je machine heb je een langer maaibereik, waardoor je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare struiken, diepe hagen en hoge bomen komt.

Op de pagina over heggenscharen en verlengstukken voor heggenscharen lees je meer informatie over deze producten.

CW ophanging

De CW ophanging van Verachtert is het type snelwissel wat wordt gebruikt op de VemaTec webshop. CW staat voor Connect’o’maat en is de maat die de gaten van de snelwissel heeft. De CW’s die de Verachtert snelwissel heeft zijn: Wij gebruiken het Verachtert snelwisselsysteem voor CW00, CW05, CW10, CW20, CW20S, CW30, CW30S, CW40, CW40S, CW45, CW45S, CW55, CW55S, CW70 en CW100.

Op de pagina over het CW snelwisselsysteem van Verachtert lees je meer hierover.

palletframes

Met een palletframe aan je graafmachine kun je eenvoudig pallets of andere materialen oppakken en verplaatsen naar een andere plek. Je kunt direct palletframes inclusief lepels bestellen in onze webshop. Voor palletlepels kun je het contactformulier invullen die op de pagina over palletlepels staat.

Je vindt meer informatie over palletframes en palletlepels op de pagina's over de producten.

rippers

Rippers worden gebruikt om harde materialen los te halen, zoals struiken, stronken, wortels of harde ondergrond. Daarnaast worden rippers ook gebruikt bij het verwijderen van een bovenste laag stoep of asfalt. VemaTec levert rippers, wortelmessen, tuindersharken en rooirieken.

Meer informatie over deze producten vind je op de pagina over rippers.

Schuifbord

Schuifborden worden gebruikt om ondergronden af te vegen zonder deze te beschadigen. VemaTec levert schuifborden voor graafmachines in verschillende maten en met verschillende ophangingen.

VemaTec schuifborden bestel je direct in onze shop.

Slijtmateriaal

Slijtmaterialen zijn producten die ervoor zorgen dat je uitrustingsstukken langer meegaan. Je kunt ze monteren op je uitrustingsstuk. In de VemaTec shop kun je terecht voor slijtstrippen, moedermessen, voorzetmessen, onderschroefmessen, wigadapterplaten en hamerstoeloren.

Lees meer over deze producten op de pagina over slijtmateriaal.

sloophamer

Met een sloophamer aan je graafmachine breek je eenvoudig harde objecten, zoals betonnen vloeren of muren. VemaTec levert zowel sloophamers als beitels. Sloophamers kun je direct bestellen op onze shop, voor beitels kun je gemakkelijk een contactformulier invullen. In het VemaTec assortiment zitten puntbeitels, platte beitels, spadebeitels en palenbeitels.

Lees meer over sloophamers en beitels op de pagina's over deze producten.

Sloop-sorteergrijper

Een sloop-sorteergrijper aan een graafmachine wordt vooral ingezet bij sloop- of recyclingwerkzaamheden. Met een grijper pak je puin gemakkelijk op om het vervolgens te verplaatsen. VemaTec levert sloop-sorteergrijpers en bomengrijpers. Deze worden vooral ingezet voor het sorteren van schroot, weg- en waterbouw, afvalrecycling en het rooien van bomen.

De sloop-sorteergrijpers en bomengrijpers van VemaTec zijn leverbaar met en zonder draaikrans. Lees meer over deze producten op de pagina over grijpers.

Snelwissel

Met een snelwissel kun je een uitrustingsstuk aan een machine koppelen. Een snelwissel maakt het gemakkelijk om uitrustingsstukken snel van elkaar te wisselen. Op de VemaTec website vind je snelwissels van het merk Verachtert. We leveren deze in verschillende CW’s (Connect’o’maat). Je kunt ook bij ons terecht voor koppelstukken.

Op de pagina over snelwissels en koppelstukken vertellen we je meer over deze producten.

Een uitrustingsstuk is de verzamelnaam van alles wat je aan de giek van een graafmachine kan hangen. Voorbeelden van uitrustingsstukken zijn bakken, sloophamers, rippers en sloop-sorteergrijpers. Een synoniem voor uitrustingsstuk is aanbouwdeel. Diverse uitrustingsstukken kun je op de VemaTec website vinden.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker