Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Leveringsvoorwaarden

Niets van deze website mag worden gereproduceerd, gewijzigd, verzonden en/of openbaar worden gemaakt in welke vorm of op welke manier dan ook, zonder dat hier vooraf schriftelijke toestemming voor is gegeven door VemaTec.

Hoewel deze website met de grootste zorgvuldigheid is opgebouwd en wordt onderhouden, bestaat er een kans dat aangeboden informatie op deze website niet volledig is of onjuistheden bevat. VemaTec aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele resultaten van activiteiten die op basis van deze website worden verricht.

Bepaalde links en verwijzingen op deze website leiden naar informatiebronnen die door derden worden gecreëerd en onderhouden. VemaTec aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of voor enig ander aspect van de informatie die op dergelijke informatiebronnen wordt gevonden.

Op alle transacties met VemaTec zijn de metaalunievoorwaarden van toepassing. Een exemplaar van de betreffende voorwaarden kun je hieronder als PDF downloaden.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om tot 14 dagen na ontvangst van uw producten, de bestelling te annuleren en de producten terug te sturen. Na annulering van uw bestelling heeft u nog 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening, kijk voor de exacte tarieven van de verzending op uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt het product in de originele staat en verpakking met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - aan de verkoper geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vematec.com. Wij zullen dan binnen 30 dagen na uw retourzending het verschuldigde bedrag terugbetalen, mits het product reeds in goede orde is geretourneerd.

  • Gebruikte en/of gemonteerde delen kunnen niet worden geretourneerd.
  • Indien er op verzoek producten speciaal voor je worden ingekocht, kunnen deze niet worden geretourneerd.
  • Indien de teruggave van producten ontstaat door toedoen van VemaTec of een van de medewerkers, of indien het gaat om het omruilen van producten, kan worden afgeweken van de voorwaarden.
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker