Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Betalen

U kunt op verschillende manieren betalen op de VemaTec shop. Welke betaalmethode u ook kiest, u betaalt altijd veilig.

Bancontact

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider als het gaat om elektronische betalingen. Het is dan ook een vertrouwde naam in België. U kunt met Bancontact betalen via uw kaartnummer of via de app van Bancontact. Vervolgens voert u uw pincode in om de betaling te voltooien. Voorheen stond Bancontact bekend als Mister Cash.

MasterCard

MasterCard

Met de betaalmethode Mastercard betaalt u met uw Mastercard creditcard. U vult de naam in zoals deze op de creditcard staat, net als het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode (CVC). De betaling wordt goedgekeurd en daarna wordt de bestelling direct verwerkt.

VISA

VISA

Bij deze betaalmethode betaalt u met uw VISA creditcard. U vult uw naam in zoals hij op de creditcard staat, het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode. Deze vindt u op de achterkant van uw kaart. Na het invullen en versturen van deze gegevens wordt uw betaling verwerkt. Zodra de betaling door VISA is goedgekeurd wordt de bestelling direct verwerkt.

PayPal

PayPal

Met PayPal kunt u gemakkelijk, snel en veilig online geld overmaken. Om te betalen is enkel een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen worden gedaan vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld wat op uw PayPal-rekening staat.

SOFORT

SOFORT

De betaalmethode SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking, hoeft u bij SOFORT alleen te verifiëren. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Het voordeel van deze betalingsmethode is dus dat er geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker