Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Hidromek graafmachines

Uitrustingsstukken voor Hidromek graafmachines

Hidromek, een wereldwijd bekende fabrikant van bouwmachines, werd in 1978 in Ankara opgericht. Oprichter, Hasan Basri Bozkurt, begon met het produceren van aanbouwdelen voor landbouwtrekkers. Dit initiatief werd in de daaropvolgende jaren verder ontwikkeld en de eerste bouwmachine ooit ontworpen door Turkse ingenieurs werd geproduceerd. Hierdoor werd het productassortiment verder uitgebreid. Het huidige assortiment bestaat uit graaflaadmachines, hydraulische graafmachines, wielladers, grondverdichters en motorgraders.

Hidromek is onderscheidend in het ontwerpen van bouwmachines. In de loop van de jaren is deze prestatie dan ook bekroond met vele prijzen. Hidromek is de winnaar van in totaal 20 designprijzen, die internationaal prestigieus zijn. Volgens cijfers die zijn opgegeven door IMDER (Türkiye Construction Equipment Distributors and Manufacturers Association), zijn zij de afgelopen 8 jaar marktleider in Turkije voor de verkoop van graafmachines.

U kunt diverse uitrustingsstukken aan uw Hidromek graafmachine hangen, zoals een graafbak, schuifbord of grondboor. Bent u op zoek naar een bepaald soort uitrustingsstuk? Dan bent u bij VemaTec aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment aan aanbouwdelen.

Op de VemaTec webshop kunt u eenvoudig en snel uitrustingsstukken voor uw Hidromek machine bestellen. Zoek en vind het gewenste product via de menubalk of via de zoekbalk bovenin de pagina. Met behulp van verschillende filters kunt u het juiste product voor uw machine bestellen. Bij VemaTec profiteert u van een snelle levering en producten van top kwaliteit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste aanbouwdelen voor uw graafmachine.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen