Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Uitrustingsstukken voor Kubota graafmachines

Uitrustingsstukken voor Kubota graafmachines


Kubota is in 1890 opgericht in Osaka (Japan). Het bedrijf is begonnen met het produceren van waterleidingen. Dit om te voorkomen dat infectieziekten zich zouden verspreiden. Kubota staat voor kwaliteit, innovatie, milieubewustheid en service en is een van de grootste Europese spelers in de markt van tractoren en mini-graafmachines.

Kubota onderscheidt zich van andere merken door een milieuvriendelijke en verantwoorde werkwijze te hanteren waarbij natuurlijke bronnen behouden worden. Het ondersteunen van duurzame ontwikkeling is iets waar het merk zich altijd op blijft focussen.

Het is mogelijk om verschillende soorten uitrustingsstukken aan uw Kubota graafmachine te hangen. Voorbeelden zijn een graafbak, grondboor of sloophamer. Bent u op zoek naar een uitrustingsstuk? Dan bent u bij VemaTec aan het goede adres! Wij hebben een breed assortiment met verschillende soorten uitrustingsstukken. Hiermee kunt u uw werkzaamheden nog beter uitvoeren.

Aanbouwdelen voor jouw Kubota graafmachine/minigraver

Op de VemaTec webshop kunt u eenvoudig en snel aanbouwdelen voor uw Kubota machine bestellen. Selecteer het gewenste product via de menubalk of via de zoekbalk bovenin de pagina. Vervolgens kunt u met verschillende filters het juiste product voor uw machine selecteren en bestellen. Bij VemaTec profiteert u van een snelle levering en producten van de beste kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze aanbouwdelen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk