Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Liebherr graafmachines

Uitrustingsstukken voor Liebherr graafmachines

Het familiebedrijf Liebherr werd in 1949 opgericht door Hans Liebherr in Duitsland. Na de oorlog moesten er in Duitsland veel delen van het land worden herbouwd. Hierbij was een grote behoefte aan gereedschappen en machines voor de bouw en woningbouw. Het grote succes van Liebherr kwam na het bouwen van de eerste mobiele, eenvoudige en betaalbare torenkraan. Tegenwoordig is Liebherr niet alleen één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van bouwmachines maar ook een erkend leverancier van technische, innovatieve producten en diensten in verschillende branches.

Liebherr heeft een groot assortiment aan bouwmachines, waaronder torenkranen, mobiele bouwkranen, wielladers, maar ook graafmachines. Liebherr blijft altijd innoveren en het merk denkt in kansen. Zo is het bedrijf tegenwoordig ook bekend op mijn koelkasten en diepvriezen, maar ook bijvoorbeeld om onderdelen voor de vliegtuigindustrie. Het is dus een veelzijdig merk dat continu in ontwikkeling is.

Bent u op zoek naar een uitrustingsstuk voor uw graafmachine van Liebherr? Dan bent u bij VemaTec aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten aanbouwdelen, waardoor er altijd wel een aanbouwdeel is die aan uw machine past. Zo hebben wij graafbakken (zoals een dieplepelbak, kantelbak en slotenbak), sloop-sorteergrijpers, rooirieken en heggenscharen.

Ga op zoek naar het juiste product voor uw machine door middel van de menubalk. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor het product, of het product zelfs direct bestellen in de webshop. U profiteert altijd van de beste kwaliteit producten en een snelle levering. VemaTec werkt samen met merken als Auger Torque, Esco en Cazo om de beste kwaliteit en het brede assortiment te garanderen.

Heeft u nog een vraag over bepaalde aanbouwd of wilt u ergens meer informatie over? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen