Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Bestel de uitrustingsstukken voor uw graafmachine voortaan online!

Voor uitrustingsstukken van de beste kwaliteit kunt u al jarenlang terecht bij VemaTec. VemaTec is onderdeel van Verhoeven International en is daarmee al zo’n 65 jaar specialist in de verkoop en service van uitrustingsstukken. En vanaf nu kunt u deze uitrustingsstukken ook online bestellen in de gehele Benelux!

Op deze webshop kunt u diverse uitrustingsstukken voor uw graafmachine zoeken, bestellen en afrekenen. U profiteert hierbij van scherpe prijzen en een snelle levering. Wanneer u deze uitrustingsstukken bestelt op een werkdag voor 15:00, worden ze dezelfde dag nog verzonden. Ook heeft u de keuze om uw bestelling op te halen bij één van onze vestigingen.

Daarnaast kunt u voor diverse uitrustingsstukken gemakkelijk een offerte aanvragen. Hierbij vult u het merk en type van uw machine in, samen met uw contactgegevens. Eén van onze uitrustingsstukken specialisten neemt vervolgens contact met u op om een geschikt product voor uw graafmachine te vinden.

Vind de uitrustingsstukken die geschikt zijn voor uw machine

VemaTec webshop

Op de VemaTec webshop kunt u een filter invullen met uw merk en type machine. Door middel van deze filter krijgt u in de shop alleen uitrustingsstukken te zien die geschikt zijn voor aan uw graafmachine. Dit maakt het eenvoudiger om naar het juiste product te zoeken én het maakt de kans op een verkeerde bestelling een stuk kleiner.

VemaTec beschikt over een database waarin de technische gegevens van een groot aantal machines zijn opgeslagen. Hierdoor kunnen we u garanderen dat het uitrustingsstuk wat u bestelt, op uw machine past.

Topmerken

Het assortiment op de webshop bestaat uit uitrustingsstukken van ons eigen merk VemaTec, maar ook van andere topmerken. Zo hebben we ook uitrustingstukken van Auger Torque, Cazo en Esco. Met dit grote aanbod aan merken zorgen we ervoor dat u altijd het product vindt waar u naar zoekt.

Dé specialist in aanbouwdelen

Verhoeven International, waar VemaTec onderdeel van is, is al 65 jaar gespecialiseerd in grondverzetmachines, rijwerk en aanbouwdelen. Hierdoor heeft VemaTec enorm veel ervaring en kennis op het gebied van aanbouwdelen. Deze kennis delen we graag.

Daarom vindt u op www.vematec.com ook regelmatig nieuwe video’s en blogs, waar we nuttige tips en informatie delen over onze producten. Zo leest u bijvoorbeeld in een blog wat de voordelen zijn van een sloop-sorteergrijper en ziet u in een video hoe u een sloophamer koppelt aan uw graafmachine.

Heeft u hulp nodig bij de reparatie van een uitrustingsstuk? Ook dan staan we voor u klaar. We kunnen uw uitrustingsstuk(ken) repareren in één van onze werkplaatsen.

VemaTec aanbouwdelen

De aanbouwdelen op de VemaTec webshop zijn buitengewoon goed! Profiteer van de beste kwaliteit producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met ons grote aanbod aan merken en producten vindt u altijd iets wat bij uw graafmachine past.

Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker