Header beitel
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk

Welke beitel heb ik nodig voor mijn sloophamer?

Een sloophamer wordt gebruikt om materialen te breken of te slopen. De beitel is het uiteinde van de sloophamer en zorgt ervoor dat de hamer zijn kracht op de juiste manier kan overbrengen. Afhankelijk van het soort beitel dat je gebruikt kun je specifieke materialen verwijderen, zoals beton, tegels, aarde of harde mineralen.

Door het gebruik van de juiste beitel kun je efficiënter werken en beschadiging of slijtage aan de sloophamer beperken. VemaTec heeft diverse beitels in het assortiment voor onze sloophamers.

Puntbeitel voor je sloophamer

Een (wig)puntbeitel is het meest geschikt voor het splijten/breken van harde materialen, zoals steen, beton en tegels. De slagkracht van de hamer wordt overgedragen op een klein contactvlak.

puntbeitel sloophamer

Platte beitel voor je sloophamer

Een platte beitel is ontworpen voor het verwijderen van grotere lagen materiaal of het uitvlakken van oppervlakken. Een platte beitel is efficiënter bij het verwijderen van grotere hoeveelheden materiaal. De slagkracht van de hamer wordt verdeeld over de breedte van de beitel. De breedte is gelijk aan de diameter van de beitel.

platte beitel sloophamer

Spadebeitel voor je sloophamer

Een spadebeitel wordt gebruikt voor het verwijderen van materialen zoals tegels en cement. Het is een zwaardere beitel dan de meeste andere beitels en is ontworpen voor het uitvlakken van grotere oppervlakken. De slagkracht van de hamer wordt verdeeld over de breedte van het einde van de beitel. Deze is breder dan de diameter van de beitel.

spadebeitel sloophamer

Palenbeitel voor je sloophamer

De palenbeitel is van toepassing bij het in de grond slaan van palen. De ronde kop van de beitel wordt op de bovenkant van de paal geplaatst. Door de slagkracht van de hamer wordt de paal de grond in geslagen.

palenbeitel sloophamer


VemaTec levert verschillende soorten beitels voor VemaTec sloophamers. Vraag eenvoudig een offerte aan. We adviseren je graag als je twijfelt welke soort beitel je het beste kunt kiezen.

Op zoek naar een sloophamer voor je graafmachine? Ook deze kun je vinden op onze website.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker