Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Bobcat graafmachines

Uitrustingsstukken voor Bobcat graafmachines


Bobcat is in 1962 opgericht in North Dakota in de Verenigde Staten. Het bedrijf produceert en verkoops knikladers, graafmachines, schrankladers en quads. Vooral door de schrankladers is het merk bekend geworden. De fabrieken van Bobcat zijn gevestigd in Frankrijk, Tsjechië en China.

Bobcat staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Al sinds de oprichting helpt het merk men aan een krachtige en veelzijdige machine. Het is dan ook niet voor niks dat de bijnaam van het merk “one tough animal” is en dat het logo een lynx is.

De graafmachines van Bobcat zijn van uitstekende kwaliteit. Ben je op zoek naar een uitrustingsstuk om aan jouw Bobcat graafmachine te hangen? Dan ben je bij VemaTec aan het juiste adres! Je kunt aan jouw Bobcat verschillende uitrustingsstukken hangen, zoals een slotenbak, dieplepelbak, bomengrijper of boormotor. Ben je op zoek naar een uitrustingsstuk voor jouw graafmachine? De VemaTec webshop beschikt over een ruim assortiment aan diverse soorten uitrustingsstukken.

Je kunt op de VemaTec webshop eenvoudig en snel de juiste aanbouwdelen voor jouw machine bestellen. Door het gewenste product te selecteren via de menubalk kom je in de shop terecht, of bij een pagina waar je een offerte kunt aanvragen. In de shop kun je gebruik maken van verschillende filters om zo snel mogelijk het juiste product voor jouw machine te vinden. Je profiteert van de beste kwaliteit aanbouwdelen en een snelle levering.

Wil je advies of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen