Vema Tec grijper met logo min
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Uitrustingsstukken voor Case graafmachines

Uitrustingsstukken voor Case graafmachines


Case is opgericht in 1984 in de Verenigde Staten. In de beginjaren hield Case zich bezig met het produceren van stoommachines. Al snel werd het merk één van de grootste producenten van stoommachines. In de 20e eeuw kwamen hier ook tractoren bij. Na 1950 is Case zich meer gaan richten op machines voor constructie en tegenwoordig produceert het bedrijf vooral schrankladers, (mini)graafmachines en wielladers. In 1999 is Case gefuseerd met New Holland met de nieuwe naam CNH.

Innovatie, klanttevredenheid en het voldoen aan de wensen van de gebruikers staan hoog in het vaandel bij Case. Het merk biedt oplossingen die de efficiëntie en productiviteit op het werkveld verhogen. Dit resulteert in een vertrouwd pakket aan kwalitatieve machines waarbij het bedrijf klaar staat voor haar klanten op het moment dat het nodig.

De graafmachines van Case zijn geschikt voor diverse soorten uitrustingsstukken. Op de VemaTec website vind je gemakkelijk de uitrustingsstukken die aan jouw machine passen. Zo kun je hier terecht voor diverse graafbakken zoals banaanbakken, slotenbakken en dieplepelbakken, maar ook voor sloop-sorteergrijpers, rippers, sloophamers en grondboren. Wij beschikken over een ruim assortiment aan uitrustingsstukken waarmee jij je werkzaamheden beter en sneller kunt uitvoeren.

Via de menubalk kun je alle producten zien die we op de VemaTec website leveren. Naast ons eigen merk VemaTec hebben we ook aanbouwdelen van de merken Cazo, Esco en Auger Torque. Hiermee garanderen we een ruim assortiment voor een groot aantal machines.

Heb je een vraag over jouw machine of over onze aanbouwdelen? Of wil je meer informatie? Stuur ons dan een mail of bel ons, wij staan voor je klaar.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen