Vema Tec grijper met logo 2
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen

Bestel de uitrustingsstukken voor jouw graafmachine voortaan online!

Voor uitrustingsstukken van de beste kwaliteit kun je al jarenlang terecht bij VemaTec. VemaTec is onderdeel van Verhoeven International en is daarmee al zo’n 65 jaar specialist in de verkoop en service van uitrustingsstukken. En vanaf nu kun je deze uitrustingsstukken ook online bestellen in de gehele Benelux!

Op deze webshop kun je diverse uitrustingsstukken voor jouw graafmachine zoeken, bestellen en afrekenen. Je profiteert hierbij van scherpe prijzen en een snelle levering. Wanneer je deze uitrustingsstukken bestelt op een werkdag voor 15:00, worden ze dezelfde dag nog verzonden. Ook heb je de keuze om je bestelling op te halen bij één van onze vestigingen.

Daarnaast kun je voor diverse uitrustingsstukken gemakkelijk een offerte aanvragen. Hierbij vul je het merk en type van je machine in, samen met je contactgegevens. Eén van onze uitrustingsstukken specialisten neemt vervolgens contact met je op om een geschikt product voor jouw graafmachine te vinden.

Vind de uitrustingsstukken die geschikt zijn voor jouw machine

VemaTec webshop

Op de VemaTec webshop kun je een filter invullen met je merk en type machine. Door middel van deze filter krijg je in de shop alleen uitrustingsstukken te zien die geschikt zijn voor aan jouw graafmachine. Dit maakt het eenvoudiger om naar het juiste product te zoeken én het maakt de kans op een verkeerde bestelling een stuk kleiner.

VemaTec beschikt over een database waarin de technische gegevens van een groot aantal machines zijn opgeslagen. Hierdoor kunnen we jou garanderen dat het uitrustingsstuk wat jij bestelt, op jouw machine past.

Topmerken

Het assortiment op de webshop bestaat uit uitrustingsstukken van ons eigen merk VemaTec, maar ook van andere topmerken. Zo hebben we ook uitrustingstukken van Auger Torque, Cazo en Esco. Met dit grote aanbod aan merken zorgen we ervoor dat je altijd het product vindt waar je naar zoekt.

Dé specialist in aanbouwdelen

Verhoeven International, waar VemaTec onderdeel van is, is al 65 jaar gespecialiseerd in grondverzetmachines, rijwerk en aanbouwdelen. Hierdoor heeft VemaTec enorm veel ervaring en kennis op het gebied van aanbouwdelen voor graafmachines. Deze kennis delen we graag.

Daarom vind je op www.vematec.com ook regelmatig nieuwe video’s en blogs, waar we nuttige tips en informatie delen over onze producten. Zo lees je bijvoorbeeld in een blog wat de voordelen zijn van een sloop-sorteergrijper en zie je in een video hoe je een sloophamer koppelt aan je graafmachine.

Heb je hulp nodig bij de reparatie van een uitrustingsstuk? Ook dan staan we voor je klaar. We kunnen je uitrustingsstuk(ken) repareren in één van onze werkplaatsen.

VemaTec aanbouwdelen

De aanbouwdelen op de VemaTec webshop zijn buitengewoon goed! Profiteer van de beste kwaliteit producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met ons grote aanbod aan merken en producten vind je altijd iets wat bij jouw graafmachine past.

Verhoeven Rijwerk Maarheeze

Vestiging Maarheeze

Den Engelsman 17
6026 RB Maarheeze
Nederland

+31 (0)88 20 25 123
Verhoeven Rijwerk Zeewolde 2020 12 02 153159

Vestiging Zeewolde

Oogstweg 15
3899 BJ Zeewolde
Nederland

+31 (0)363 030 223
Verhoeven Rijwerk Ninove

Vestiging Ninove

Nederwijk Oost 278
9400 Ninove
België

+32 (0)78 050 329
Check
Topkwaliteit uitrustingsstukken
Check
Snelle levering
Check
Afhalen mogelijk
Check
Scherpe prijzen
iDeal MasterCard VISA PayPal Bancontact SOFORT TNT DHL DB Schenker